ASIAKKAAT KERTOVAT


"Eekan kanssa käyty hyvinvointikeskustelu antoi avaimia ymmärtämään paremmin omaa kokonaisvaltaista hyvinvointia sekä siihen kuuluvia osa-alueita. Eeka osasi kuunnella ja tarjota omaa rautaista osaamistaan eri ongelmiin, kuten ruokarytmin sekä palautumisen tasapainottamista urheilun kanssa. Vastavuoroinen, lämmin, kannustava sekä ymmärtävä keskustelu Eekan kanssa sai itselle olon, että juuri sinun hyvinvointisi on tärkeintä.

Hieronnassa käynti saattaa joskus olla jännittävää, mutta Eeka tunnustelee ilmapiiriä ja keskustelee juuri sen verran kuin tarpeellista. Eeka osaa kunnioittaa asiakkaan tarvetta olla hiljaa ja nauttia hieronnasta. Itselle tämä on hieronnassa tärkeää."

-Joukkueurheilija"Eeka osaa kuunnella sekä urheilijan kehoa että mieltä. Hieronnan jälkeen on aina levollinen olo, sillä Eeka osaa avata jumit ja käsitellä lihaksia lempeällä otteella ilman kipua. Hyvinvointiohjauksesta olen saanut apua muun muassa jaksamiseen, loukkaantumisen käsittelyyn, sekä urheilun ja muun elämän tasapainottamiseen liittyvissä teemoissa."

-Joukkueurheilija"Eekan asiantuntijuuteen voi aina luottaa niin hieronnoissa, hyvinvointipalveluissa kuin kentän laidalla. Eeka kohtaa asiakkaan empaattisella otteella ja aidosti kuunnellen, ottaen huomioon kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin. Olen usein saapunut vastaanotolle hektisessä mielentilassa, mutta Eekan rauhallinen olemus maadoittaa mielen. Apua olen saanut niin fyysisten kuin psyykkisten jumien selvittelyssä."

-JoukkueurheilijaMikäli haluat antaa minulle nimetöntä tai nimimerkillä olevaa palautetta, otan sitä vastaan mielelläni: