PALVELUJA HYVINVOINNIN EDISTÄMISEKSI

KLASSINEN HIERONTA

Kehon käsittelyä monipuolisin tekniikoin kehon tarpeita kuunnellen. Yksilölliset hoidot lihasten rentoutukseen, hermoston rauhoittamiseen, kalvojen avaamiseen ja nestekierron tehostamiseen. 

Mikäli toiveissa on hierontaa useammalle henkilölle (esim. työpaikalle) tai muutoin joku spesiaalimpi juttu (kuten synttärit/polttarit) mihin kaipaat hierojaa, niin otathan yhteyttä. 


HYVINVOINTIOHJAUKSET

Tarjoan matalan kynnyksen hyvinvointiohjauksia, jotka ovat tarkoitettu kaikille ohjausta kaipaaville aikuisille tilanteesta ja taustasta riippumatta. Ohjauksessa käydään läpi ravitsemus, uni, palautuminen, liikunta sekä kokonaiskuormitus ja keskitytään niihin asioihin, mitkä tarvitsevat huomiota.


Ohjaukset toteutetaan aina sen hetken yksilön tilan ja tarpeiden mukaan. Ohjauksessa läpikäytävät neuvot ja harjoitteet eivät siten voi olla liian vaativia tai kevyitä vaan ne suhteutetaan aina yksilölle sopivaksi.  


Yksilöohjaukset suoraan ajanvarauksen kautta. Mikäli toiveissa on esimerkiksi luento tai ohjaus työpaikalle, niin otathan rohkeasti yhteyttä. Räätälöidään tilanteeseen sopiva paketti tarpeiden mukaan.