MITÄ MINUSTA KERTOISIN

Hei kaikki,

olen siis Eeka, koulutukseltani terveystieteiden maisteri sekä koulutettu hieroja ja lisäksi olen suorittanut yrittäjän ammattitutkinnon. Kiinnostuin hyvinvoinnista ja sen edistämisestä jo nuorena ja se onkin ohjannut sekä koulutusvalintojani että urapolkuani. Olen myös iskä, ja se pesti sekä opettaa että inspiroi minua arjessa paljon.

Yrittäjyys on ollut minulle selkeä valinta, jotta voin toteuttaa omanäköistäni hyvinvoinnin edistämistä ja painottaa itselle tärkeitä asioita. Työssäni minulle tärkeitä arvoja ovat yhdenvertaisuus, turvallisuus, rehellisyys ja avoimuus. Lisäksi pidän tärkeinä asioina jokaisen kuulluksi tulemista sekä läsnäolevaa kohtaamista asiakkaiden kanssa. Käytän työssäni tarvittaessa luovuutta ja intuitiota, ja uskallan kyseenalaistaa yleisiä hyvinvoinnin uskomuksia ja tapoja, jos ne eivät palvele yksilöä. 

Polkuni tähän päivään asti on ollut vaiheita täynnä. Minut määriteltiin syntymässäni sukupuoleltaan toiseksi kuin mitä olen ja tämä on luonnollisesti vaikuttanut elämän kulkuuni paljon. Vaiheet ovat kuitenkin ensisijaisesti luoneet minusta vahvemman, elämänmyönteisemmän ja tasapainoisemman ihmisen. Olen saanut kasvaa ja oppia elämästä ja elämisestä. Ne ovat auttaneet minua esimerkiksi siinä, että haluan kohdata kaikki asiakkaani samanarvoisina, taustasta riippumatta. Jokainen asiakas on minulle yksilö, jonka haluan ja toivon kohtaavani juuri sellaisena kuin hän on.

Olen urheillut ja harrastanut liikuntaa lapsesta asti. Kovatehoinen liikunta on minulle sekä maadoittavaa, että inspiraation lähde arkeen. Haastan itseäni mielelläni erilaisiin koitoksiin. Fillarointi on tullut uutena, lähinnä kesäisenä harrastuksena mukaan. Muutoin mieluisia lajeja ovat salilla käynti, juoksu ja rullaluistelu.

Metsä ja luonto ovat minulle tärkeitä juttuja. Tykkään retkeillä vuodenajasta riippumatta. Järvi on voimaannuttava elementti. Lisäksi soittelen omaksi iloksi kitaraa ja pianoa ja saatan siinä ääntänikin avata ja lallatella menemään. Kuuntelen mieluusti äänikirjoja sekä podcasteja. Harrastan myös valokuvausta sekä kotisivujen tekemistä.

-Eeka